keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Ilman hevosta

Seonmoro! En pääse hevosen selkään piiiiiitkään aikaan, kun tallilla pidetään pääsiäisenä lomaa eikä tunteja ole. Nyyh, miten miä kestän?

Kävinpä päivänä eräänä metässä muksujen kanssa iltapalalla. Lapset söi eväitä kivellä ja äitee harjotti tasapainoa :D Haastetta asetin itelleni sillä, että seisoin epätasasen kiven päällä. Alla näätte liikkeitä, miten voi tasapainoansa harjottaa. Molemmilla jaloilla tietty samat liikkeet ja ensin voit koittaa asentoa paikallaan vaikka 60s, kun se sujuu, ala heliluttaa jalkaa edestä taakse, ylhäältä alas tai jousta polvesta ylös-alas. Ja kun tämäkin sujuu koita kaikkea tätä silmät kiinni :D

Kaikenlainen tasapainon reenaaminen on hyödyksi ratsailla!Torson eli keskivartalon reenaaminen on äärimmäisen tärkeetä elämässä. Ratsastuksessakin siä tartteet hyvät syvät vatsa- ja selkälihakset, jotta oikea istunta onnistuis ja ennen kaikkea, jotta jaksaisit ratsastaa. Oikean istunnan kautta autat myös hevosta. Silloin kannattelet itse omaa ruhoas eikä kaikki sun massa jää hevosen kannettavaks. Mietipä sitä.

Punnertaminen on yks hyvä konsti harjottaa syviä lihaksia plus tietty yläkropan lihaksistoa. Polvet maahan, jos ei jaksa näin, mutta ei piä luovuttaa.
Aina ei tartte ottaa kaikkee niin vakavasti :) Kaikenlainen hengästymistä ja hikeä aiheuttava liikunta on hyödyksi. Urpoile metässä, kukaan ei nää :D


Grrrrrrr ;)King of the world!

Menkää mehtään siitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja anna mulle vinkkejä!