keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Putoaminen

Miä en oo vielä koskaan puonnu hevosen selästä. Pari kertaa on horjuttanu kunnolla, kun hevonen on saanu säihkeet syystä tai toisesta ja pari kertaa on käyttäny tosi läheltä (täällä ja täällä) pillastumisesta tai omasta tasapainon horjumisesta johtuen.

No ton ekan läheltä piti tilanteen jälkeen aloin sitte ettiä tietoa putoamisesta, koska joskus sekin päivä koittaa, että tää urpo tulee alas niin, että rytisee :D Löysin täältä internetin ihmeellisestä maailmasta tämmösen http://www.tunnehevonen.fi/_media/nettijutut:putoaminen.pdf. Tsiikatkaas ja lukekaas läpi! En ala sitä tässä ny referoimaan, mutta voin sen verran valasta, että hyödyllistä tekstiä ja kuvaa on. Meinaan tuon jutun luettuani meinasin sitte seuraavalla tunnilla ihan oikeesti tulla hepan selästä alas ja siitähän on ihan tuo juutuuppi-videokin :DMutta enpäs puonnukaa, kun muistin, mitä pitää tehä. Videon lopussa näätte, kuinka alan halailee hevosen kaulaa. Ja se nimenomaan on se juttu hallitussa putoamisessa!

Järjestys on seuraava:
  • potkaise jalustimet pois ja jätä ohjat kaulalle
  • halaa hevosen kaulaa
  • päästä toinen jalka hevosen selän yli
  • työnnä käsillä itsesi irti hevosesta
  • koukista polviasi äläkä missään nimessä ota kädellä vastaan!
En tiiä oisinko muistanu noi kaikki vaiheet, jos ois putoaminen jatkunu. Tällä kertaa sain itteni nostettua takasin ylös ja luojan lykky oli myös se, että Pikku Myy on niin kiltti, että pysähtyi samoin tein, kun tunsi, että urpo on tulossa alas :D

Noh, tällä kertaa selvittiin säikähdyksellä ja räkänauruilla. Ens kerralla tilanne voipi olla vaikka tää:

Lähde: www.gettyimages.fi2 kommenttia:

  1. ^ toihan on vähän kun se mun putoominen Ravijärvellä :D Onneks polle silloin pysähty!

    VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja anna mulle vinkkejä!