perjantai 1. elokuuta 2014

Kännykän paikka ei ole urHeiluliiveissä

Kävin tällä viikolla ratsastamassa Salaman kanssa. Oppaaksemme maastoon saimme Helin ja Ferdin. He ajoivat kärryillä ja näyttivät toisen mukavan mittaisen lenkin.

Päivä oli taas kuuma ja täynnä paarmoja. Salama ei ollut kovin mielissään harjatessa, en tiiä sit mikä sitä kismitti. Tammailiko vaan vai ei malttanu oottaa, että pääsee metsäteille? Enpäs osaa sanoa, mutta polki jalkaa ja liikkuskeli levottomasti sen, minkä riimunnarut antoi myöten. Antoi kuitenkin laittaa vehkeet paikoilleen, nosti kiltisti jokaista jalkaa kavion putsauksen yhteydessa ja laski nätisti päätään, jotta sain suitset paikoilleen. Heli joutu auttamaan satulavyön kiristyksen kanssa. Ei ollu meikäläisellä tarpeeksi forssia :D Onneksi oli mukana mukava ihminen, joka on käynyt tuolla ratsastamassa hevosia jo pari vuotta eli tuntee hevoset ja tietää paikat.

Maastolenkillä (pieniä hiekkateitä) mentiin pääasiassa käyntiä. Oon vielä pikkusen epävarma ja haluun mennä rauhallisesti, koska en tunne hevosta kunnolla ja reitit on vieraat. Pari ravipätkää otettiin semmosissa kohdissa, mitkä Heli tiesi hyviksi. Sain Salaman helposti raviin silloin kun Heli lähti ensin raviin Ferdin kanssa, mutta kun yritin yhdellä kertaa mennä ekana, niin pirulainen ei se hevonen lähtenytkään!!!! Ei, vaikka kuinka yritin. Hitto, että hävetti ja nolotti :D Mutta samantien, kun Heli alko ravaamaan Ferdin kanssa, niin Salama ampas ku tykinkuula ja sit mentiin kovaa ennen ku sain hidastettua. Huh, kyllä siinä hevosessa on voimaa ja nopeutta :)

Ja voin muuten kertoo, että kännykkä ei pysy urheiluliivien sisällä semmosessa menossa :D Tai ees hitaammassa ravissa. Unohin ottaa mun seksikkään vyölaukun mukaan ja sit piti miettiä kännykälle säilytyspaikkaa. Noh, eipä ollu muutakaan vaihtoehtoa, kun työntää se urheiluliivien sisään. Ei ollu hyvä paikka. Tai ehkä oiskii ollu, jos ois ollu semmoset superyybertiukat urheiluliivit tai isommat tissit. Mut ei ollu, joten mun piti keskeyttää ravi aina siinä vaiheessa, ku kännykkä oli tulossa ulos paidan helmasta :D

Lenkki oli hyvä ja varsin opettavainen taas. Salama yritti ketkuttaa meikäläistä monta kertaa, koska halus haukata puskista ja puista evästä. Onnistuikin siinä aika monesti, koska en ollu valppaana vaan juttelin Helin kanssa kaikenmaailman asioista :) Tosi kiva, että oon saanu seuraa jokaiselle kerralle, mitä oon nyt tuolla käyny!


Yritin ottaa meistä yhteiskuvan, mutta Salama oli erimieltä ja halus ottaa selfien :D

Salama muuten asustaan tallilla, jossa tehdään myös maastoratsastustunteja. Ihana pieni talli ja mukavat ihmiset. Suosittelen. Linkistä pääset tutustumaan tallin nettisivuihin http://www.haapaojantila.fi/345669999


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja anna mulle vinkkejä!