perjantai 21. marraskuuta 2014

Kypäräkameran testausta

Käväisin keskiviikkona tallilla kaverin kanssa, joka vei tyttärensä tunnille. Otin kypäräkameran mukaan, koska halusin nyt testata sitä oikeesti rauhassa, jotta näkisin, minkälaista kuvaa sillä saa. Hintaa kameralla oli tosiaan 22,90€, joten odotukset ei ollu suuret.

Vaikeinta oli kuvauskulman säätäminen. Piti aikalailla arvalla heittää mihin suuntaan kameran asetti. Taisin jättää sen aika suoraan. Ja ihan hyvää kuvaa tuli. Välillä kamera kuvas pitkiä aikoja kattoa tai lattiaa. Pitäis muistaa kattoa suht pää suorassa kohdetta. Ja se heiluminen, voi hyvää päivää!! Se mun pitää lopettaa :D Liian liukkaat liikkeet = epileptikon painajaisvideo. Onneks noilla videonkäsittelyohjelmilla saa vähän paranneltua tota tärinää.

Opinpa tässä youtubestakin jotain uutta, kun eilen videoo sinne latailin. Siellähän on olemassa lista musiikkia, jota saa käyttää omissa videoissa. Harmi vaan, etten osannu lisätä kahta musaa peräkkäin, joten jouduin valkkaa Mozarttia, koska se oli tarpeeksi pitkä :D Nauttikaa siis klassisen musiikin antamasta nautinnosta.... yök. Aikasemmat videoni jouduin poistaa koko juutuubista, koska niissä olin rikkonu tekijänoikeuksia lisäämällä sellasta musiikkia, mihin ei ollu lupaa. Varmaan on joku sakkolappu sähköpostissa! En aio katsoa.

Mutta pidemmittä puheitta tässä tämä mestariteos:


Ei se ny niin huono oo noin halvalla kameralla! Tässä vielä kameran tiedot, KLIK!


2 kommenttia:

  1. Mie en oo koskaa uskaltanu lisätä mitää musiikkia just siinä pelossa, että kohta on haastelappu oven takana oottelemassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl ne vissiin ensin varottaa :) Mut sieltä tosiaan löytyy ihan laillistakin musiikkia!

      Poista

Kommentoi vapaasti ja anna mulle vinkkejä!