tiistai 11. marraskuuta 2014

Vehkeet on ainakin kohillaan

No nythän miä sitte hurahin! Menin ostaa action-kameran, jossa tuli mukana vesitiivis suojakotelo, kypäräkiinnitys- ja fillarikiinnitystsydeemit :D


Tälläset releet ilmesty laatikosta. Aikani tuskailtuani tuota kypäräkiinnitystä jouduin nöyrtymään ja kysymään isännältä jeesiä. Pakkauksessahan ei ollu ohjeita, miten noi kiinnitysjutskat laitetaan ja tuo remmi, mikä kuvassakin näkyy on auttamatta liian lyhyt. Se ei yllä kypärän ympäri mitenkään päin. Onneksi isännällä oli erimittasia kiristysremmejä jemmassa, koska pitäähän niitä ny joka miähellä olla :D Joo en tiänny.Tässä itse kamera. Sillä saa videoo ja kuvia. Otin pienen testipätkän tässä kotona illalla, mut kuvan laatu ei ollu kovin kummonen. Luulen, että valaistuksella on aika paljon tekemistä tän asian kanssa. En kyl tosin odotakaan kameralta suuria. Tää makso meinaan alle 30€!!!!!!! Mut hys, hys, kyllä näitä pari eksy myös pukinkonttiin ;)

Kamera on Denver HD Action Cam ja tarkotus ois siis ratsailla ollessa saada vähän videokuvaa siitä, miltä se meno näyttää meikäläisen silmin. Jännityksellä ootan mitä tuleman pitää ;)Tämmösen viritelmän sitte sain aikaseks. Saas nähä, miten pysyy kyyissä. Ja en todellakaan asentanu tota systeemiä siihen mun uuteen blingblingkypärään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja anna mulle vinkkejä!