torstai 18. joulukuuta 2014

Ikävä Hepolaan

Mulla on jo nyt ikävä Hepolaan. En oo käyny pariin viikkoon tunneilla, koska sain sen verran mätkyjä, että rahatilanne on ollu todella tiukka. Kävin kuitenkin tällä viikolla siellä vähän rapsuttelemassa hevosia pahimpaan ikävään. Yllättäin hevoskuvat ei onnistunu olleskaan, mutta näillä pimeyksillä ei mikään ihme, varsinkin kun kännykällä yrittää kuvata.


Rapsuttelin miä vähä kissojaki :)

Jäätynyt seitti
Sain Roosalta tällä viikolla keväisiä kuvia Veikosta ja minusta sekä loppu kesästä otettuja kuvia Lissusta ja minusta. Iso kiitos vielä Roosalle :)Voi, miten minulla onkaan ikävä tuota Veikkoa! Näissä kuvissa ratsastan sillä viimeistä kertaa, koska sitten se siirtyi vain Tiinan ratsastettavaksi, koska Tiina alkoi kisata Veikon kanssa esteitä. Veikko ei ole joka ihmisen hevonen, (siitä joko tykkää tai ei) mutta minun sydämeni se sulatti heti. Veikolla on vahva oma tahto ja se vie kyllä ratsastajaa 6-0, jos sen antaa. Ja vauhtia löytyy, vaikka koko ei ole huima! Minuakin Veikko on kiidättänyt pitkin kenttää oman päänsä mukaan ennen kuin opin olemaan jämäkkä. Osaava hevonen osaavissa käsissä. En väitä, että olisin osaava, mutta Veikon kanssa pärjäsin ihan hyvin. Veikko on se syy, miksi suomenhevosiin olen rakastunut <3
 Ja Lissu <3 Miten pidinkään aluksi Lissua suurena mörkönä, mutta kuinka se vain sulattikin sydämeni ja löysimme yhteyden. Herkkä ja osaava hevonen, joka toimii kuin ajatuksesta, jos vain osaa ajatella oikeita asioita ;) Kääntyy pelkästään siitä, että ratsastaja kääntää katseensa ja ajatuksensa haluttuun suuntaa. Toimii erittäin pienillä avuilla, mutta on niin herkkä, että tasapainoton ratsastaja voi pyytää huomaamattaan vääriä asioita. Lissu on opettanut minulle paljon oman kropan hallinnasta ja kevyestä kädestä.


Tulen varmaan jatkossakin välillä vierailemaan Hepolassa, vaikkakin vain rapsuttelijan roolissa.

1 kommentti:

  1. Kivoja kuvia ja tuossa ekassa ratsastuskuvassa varsinkin meno näyttää sellaselta "rennonletkeältä". Me tässä vähän laukkaillaan... :)

    VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja anna mulle vinkkejä!